Qui som

 

 

ozo

 

Cent anys

 

Sí, ja fa 100 anys quan l’avi, Sr. Salvador Juncosa, després d’uns quants anys d’aprendre l’ofici de tintorer en una tintoreria de Vilanova, va instal·lar-se a Vilafranca; al mateix carrer on actualment hi ha encara la tintoreria. En època de la guerra civil, ens explicà la seva filla, els soldats d’aviació li portaven gasolina a canvi de rentar les caçadores de militar.Quan al mateix local, la tintoreria va canviar de generació i passar al nebot Sr. Salvador Senabre i Juncosa, es van renovar les instal·lacions, la botiga va canviar de decoració, però la personalitat i el bon gust van continuar vigents, i la política de l’empresa també.

El negoci fins avui, té la mateixa il·lusió i dedicació vers als seus clients, considerant-los amics tal i com era quan es va inaugurar l'any 1911 en mans de l'avi Sr. Salvador Juncosa, intentant de millorar i oferir cada vegada un millor servei. Per tal de celebrar-ho, res millor que fer una exposició de robes delicades, com mantellines, vestits de bateig, jocs de llit, cortines, curiositats i totes les peces centenàries. També va assitir la professora de l’escola professional de la dona de la Diputació de Barcelona Sra. Glòria Podadera i Artigas i la Sra. Josefina Ventura, que ens van fer una demostració del planxat de les puntes amb “els típics molls”, molt interessant, per cert. No hi podia faltar la demostració que l’artesana de Valls, Sra. Mònica Fontanilles, amb les seves plantes tintòries, peles de ceba, nous i demés, va fer gaudir a tothom qui s’acostava de la varietat de colors que podia obtenir. Grans i petits van disfrutar d’un dia molt agradable ple de records i anècdotes. Felicitats, coratge i empenta per continuar endavant!

 

 

 

Cent anys | Serveis | Contacte | Política de privacitat i avís legal | Política de cookies |

Tel. 93 892 02 98 - C/. de la Parellada, 61 Tel. 93 890 46 18 - C/ Eugeni d’Ors, 25 08720 Vilafranca del Penedès tintoreriesjuncosa@gmail.com